bugün

entry'ler (91)

laikçilik dini

Dinin anlamını bilmeyenlerin din zannettiği bir yönetim şeklidir. Dini, devlet yönetiminden soyutlar.

atatürk ün kuranı türkçeye çevirtme sebebi

Milletin dinini Allah ile arasında yaşayabilmesi ve manevi aleme ulaşabilmek için kötü niyetli kişilerin aracılığına muhtaç olmamasıdır.

gerekirse ypg ile pkk yı savaştırırız

ABD savunma bakanı James mattis'in, kendisini dinleyen Türk diplomatları şaşkına çeviren, komik ve gerçek dışı teklifi. Neresinden baksan bir oyalama taktiği olduğu belli olan, Amerika'nın diplomatik ayak oyunlarından biri.

kemalist vs akp li

ikisi de insanları böler, dışlar, ötekileştirir. Bütün suçları kendileri işler, onları suçlayanlara da olmadık iftiraları atarak kendi suçlarını unuttururlar. Kısaca aynı sistemle çalışmaktadırlar.

din seçim türklük kaderdir

Bu sebepten insanlar, Türklüğü ya da mensup olduğu herhangi bir ırkı hasebiyle yargılanamaz, sınıflandırılamaz, üstün ya da aşağılık görülemez. Irkçılık, insanlığa yapılabilecek en büyük haksızlıktır.

mahir çayan ın terörist olması

Mahir çayan'ın fikirlerini, söylemlerini değil, sadece sağcıların taraflı anlatımlarıyla dinledikleri bazı eylemlerini bilen bir dar görüşlünün, nick'ine yakışan iddiası.

sovyet emperyalizmi

Sayesinde kurtuluş savaşını kazandığımız emperyalizmdir. Avrupa ve özellikle Amerika tarafından lanetlenmiş, çamura bulanmıştır. Kendisine yakın coğrafyada hüküm sürer. Amerika, ingiltere, Fransa vb emperyalist ülkelerin yaptığı şekilde uzak coğrafyaları da sömürme gayesi yoktur.

solcuların ülkeye katkıları

Sayısız şiir, türkü, edebi kitap, fikir, terim, ideoloji, renk, sanat eseri vb. insanı hayvanlardan ayıran, ruha hitap eden, kıymetli ve ölümsüz ürünler.

aşırı ülkücü selamı

Yanlışlıkla düğüm olup, çözülmeleri için solculara muhtaç kalmasınlar sonra? Sonuçta çözüm solda, solcularda malum.

öğretmenlerin aldığı maaş

Hangi öğretmenlerin? Devlet memuru olanların ise, Türkiye standartlarının gayet üstünde. Sözleşmeli olarak çalışanların ise, Türkiye standartlarının gayet altında.

şehit varken sevgililer gününü düşünen dalyarak

Şehit olmayan gün mü var? Ülkenin bir gerçeği bu durum. Eğer bu gerçeği değiştirmek istiyorsan, devrimci ol. Ya da düzenin adamı olarak devam et.

komşudan penis isteyen görgüsüz kız

Fantazi patlaması yaşanmış anın ürünü olan, erotik komedi hikaye

kürtlerden dolmuş ücreti 50 kuruş fazla alınsın

Osmanlı'nın yıkılmasına sebep olan zihniyetlerden birisidir. Atalarımız da müslüman olmayanlara aynı mantıkla yaklaşıyor, fazla vergi alıyorlardı.

14 şubatta sevgiliyi avm de gezdirmek

O hengamede romantizmin kaybedildiği, kalabalığın içinde kaybolunduğu kutlama tarzıdır.

chp liler esat için şimdi ne düşünüyor

Realiteye bakacak olunursa, akıllıca olanın Esad'ı desteklemek olduğu görülür. Hem beka mücadelemiz için Suriye'yi böldürmeyeceğiz diyeceksin, hem de Suriye'nin bölücü örgütlerine destek vererek devletine karşı yıkıcı mücadeleye gireceksin. Bu nasıl bir tezat? Suriye'nin tek parça kalabilmesi, şu an için ancak Esad ile birlikte olabilir.

pyd teröristi cenazesine katılan akp milletvekili

Yerilmesi gereken, ölenin ailesine başsağlığı dilemek değil, canlının hain emellerine yardım etmektir. Bu gözle bakıldığında, suç teşkil etmeyen bir taziye ziyareti.

hepimiz muaviyeyiz hepimiz kuteybe bin muslimiz

Allah'a şükür değilsiniz dedirten, uyduruk gaz verme durumu

hazreti muhammed hangi mezheptendir

"Hangi mezhep doğru yoldadır?" manasına gelen soru. Bütün mezhepler, aynı kişiyi, yani liderlerini, kendi algı farklılıkları sebebiyle değişik yorumlamış, tarih içerisinde de bu farklılıklar yüzünden ayrışmış yoldaşlardan ibarettir. Hz Muhammed ise, kimler onu daha doğru anlamışsa, önce o mezhebin üyeleriyle birlikte olurdu tahminim.

frikik veren kız

Frikik anı ile akıllarda yer eden, anın tekrarı ilgiyle beklenen kızdır. Güzel ya da çirkin oluşu farketmeden, erkeklerin ilgi odağı haline gelirler.

14 saat internet cafede takılmak

Reelden çok sanalda yaşayan bir arkadaş grubu ile oyun oynama rekoru kırmaya kasıyorsunuzdur. internet Cafe, grup üyelerinin birbirine oyun için talimat veren bağırtıları ile inlemektedir.